Mittwoch, 8. April 2009



Merhaba arkadaslar,
dün burada havanin cok güzel olmasindan dolayi nerdeyse tüm günümüz disarida gecti. Umut'u bir tur babasi ve sonra aksama dogru yine ablasiyla ben gezdirdim. Temiz havada daha bir güzel uyuyor ve yiyor sanki bizim minik.

Bilgisayar basina oturmadigimdan dolayida Filiz ablanin ve Mutfaktaki Deli Esra'nin bana vermis olduklari Smart Blogger Ödülünü aldigimi ancak bugün gördüm ve ne yalan tabii ki cok sevindim!!!

Surada araniza geri döneli az bir süre olmasina ragmen sizlerle beraber olmak bana inanin cok iyi geldi ve benide cok motive ediyor.

Filiz ablacima ve Esra'ya buradan cok tesekkür ederim tekrar beni bu ödüle layik gördükleri icin.

Simdi bende aranizdan sectigim ve daha henüz yeni tanismamiza ragmen birbirimizle cok iyi kaynastigim bu arkadaslarima bu blog ödülünü veriyorum:

Semra Mutfakta

Atesböcegi Ümmühan

Baharat Tadinda

Sevde B. - Sayrem

Kural geregi, sectigim arkadaslara bizzat gidip ödüllerinden haberdar edecegim ve yukarida da gördügünüz gibi linkini vermis bulunuyorum.

Hoscakalin!!

11 Kommentare:

SevdeB. hat gesagt…

Canım Arkadaşım benim; beni çook çok mutlu ettin. Asıl sen layıksın bu güzel ödüle. Bu sıralar yoğunluğumdan dolayı arkadaşları ziyaret edemiyorum. Altta yaptığın minik pizzalara bayıldım. Elletine sağlık seni çok öpüyorum.

peynir hösmelimi hat gesagt…

Canim bizim buralarda cok güzel.
Her bahcedeyiz artik.
Ayrica ödülün icin tebrikler.
Sevgiler.

~Semra Mutfakta~ hat gesagt…

cnm ya bu ne böyle ayyy ne garip oldum ya!! çok teşekkürler böyle birşeye beni layık gördüğün için.blogları gezip yeni şeyler varmı diye bakarken gördüm senin gelmene gerek kalmadı yani:) ben ödülümü aldım.
tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.seni çoook öptüm cnm.
(ayyy amma heyecanlandım )

YELIZ hat gesagt…

e annem bilir kime odul verecegini :)
Merhaba ..
Anneme biraz once bana yorum gelmis,Eldanin annesi dedim
aaaaaa dedi caniiiiim :)
Cok mennun oldum tanistigimiza
Bende sizin bebisi merak ettim , annemin dedigine gore resimleri varmis
Ilyas beyi yatiriyim , didikliycem blogunu insallah :)

sevgiler

yemekgezegeni hat gesagt…

yemekgezegeni'ne üyeliğinizin tamamlanabilmesi için sayfanıza eklemeniz gereken banner kodu üretilmiş ve mail adresinize gönderilmiştir. Lütfen kontrol ediniz.. Sevgiler...

keskinli hat gesagt…

canim
ödülün icin tebrikler alamyadaki blogcular toplanmayi düsünüyoruz
yazinin devami icin bana bir ugra sevgiler

Yaren hat gesagt…

Kevsercim canim benim ödülün hayirli olsun,ayrica mini pizzalarinda cok harika görünüyor,ellerine saglik canim. Burda blogcular bulusmasi düzenlemek istiyoruz. Bulusma bannerini kahveden alabilirsin.Sende desteklemek istersen sayfanda yayinlarsan seviniriz. Insal. yeterince toplanirsak simdilik Kölnde bulusmayi düsünüyoruz. Sevgiyle kal canim:)

Yelish hat gesagt…

Bende odul vericem ama
Bu odulu hakkiyla alip tasiycak bir anne daha
Neler yapiyor minik , yazsanizda sevsek azicik :))

Sayfama bekliyorum

sevgilerr

Anonym hat gesagt…

selamlar canim kevsercigim,

insaALLAH sen ve ailen iyisinizdir, havalar süper dimi? tadini cikariyoz resmen ya hersey hos...

canim kendine iyi bak,

hoscakal...

Serap'la turuncu lezzetler hat gesagt…

Canımcım ödülün için tebrik ederim ayrıca minik pizzalarda şahane olmuş ellerine sağlık..öpüyorum kocaman sevgiler..

atesböcegi hat gesagt…

öncelikle ödülün hayırlı olsun canım.benide bu ödüle layık görmen büyük bir şeref.canım benim sağ ol bende sana kısa sürede çok ısındım. Samimi ve candanlığın için teşekkürler.kevser keşke almanya blogcu buluşmasına katılabilsekte tanışsak.ama bana çok uzak stuttgart'danım.yumurcaklarınla inşallah güzel havanın tadını çıkarıyorsundur.paskalya yaramadı bana.tatilde hep mangal yaptık.çenem düştü farkındayım.seni Elda'yı ve Umut'u öpüyorum

Related Posts with Thumbnails

Hakkimda

Mein Bild
Merhaba! Cocuklugumdan beri baska insanlarin tencerelerinde neler piser veya buzdolablarinda neler neler var diye merak etmisimdir. Yakin oldugum insanlarin iste bu yerlerini de cekinmeden karistirmisimdir. Simdi ben büyüdüm, fakat meragim yine devam ediyor, bu yönümle de yine bir yanim cocuk kalmis sanirim. Simdi bu meraktan yola cikarak bende kendi mutfagimda sevdiklerim icin hazirladiklarimi kendi penceremden sizlere göstermeye calisacagim ve bu yolda hep birlikte ilerlemeye devam edecegim.

Benim Ayciceklerim

Benim Ayciceklerim

Follower

BLOG MANSET

Kategorilerim

Meine Blog-Liste