Freitag, 19. März 2010

KREATIV BLOGGER ÖDÜLÜ



Merhaba arkadaslar,
nasil ama, yine uzun bir aradan sonra tekrar bloguma dogru yolumu bulabildim.

Aslinda yazilacak ve cizilecek o kadar cok sey var ki, ama yavas yavas ve ben hepsini bir siraya göre yoluna sokacagim.

Anlatilacak cok sey var dedim, mesela ilk önce cocuklarim gecen haftalarda hastalandilar ardindan esim ve bu haftanin basinda da benim lafin tam anlamiyla basimi yedi bu grip belasi! Sükürler olsun simdi daha da iyiyim, ama ilk günler haliyle zorlu gecti.

Aslinda kendi icimde birde kirginligim oldu bu blog alemine. Kisaca anlatmak gerekirse, biliyorsunuz "Izleyicilerimiz" var hemen hemen her blogda. Hayli bir zaman oluyor bir baktim bir izleyici eksilmis, ilk önceleri bayagi bir kafa yordum acaba kim geri cekildi diye ve gecenlerde yorumlarima bakaraktan bu olayi cözdüm. Bu sahis ilk önce bana gelerek beni izlemeye almisti ve usül geregi bende kendisine yorumla tesekkür ederek bende ayni islemlerde bulundum. Bu arkadasi ben hala izliyor görünüyorum ama cok düsündüm kendisini bir yorumla niye böyle bir davranista bulundu diye sormayi. Acikcasi bu konuda kendimi "kullanilmis" hissediyorum, yani amac sadece kendine daha da fazla izleyici toplayipta sonra kendi kendini geri cekmek bence bu oyunu kurallarina göre oynamamaktir.

Belki sizlerinde böyle birsey basiniza gelmistir, eger öyle bir olayla karsilastiysaniz tepkiniz ne oldu ve ben bu konuda ne yapayim? Bende kendimi geri cekeyim mi yoksa o blog sahibini bununla ilgili beni aydinlatmaya mi davet edeyim?

Bakin arkadaslar, belki ben bu konuyu cok büyütüyor olabilirim, benimde ilk kez basima geldi böyle bir olay ama insan yine de hazmedemiyor kullanilmayi.

Blog ödülüme nasil bir yumusak gecis yapabilirim diye düsünüyordum. Neyse bu konu uzar gider, insallah hersey belki kendi kendiliginden düzelir diye düsünüyorum.

Sevgili Peynir Hösmelimi'nden Meral arkadasim ve Evde Pasta'dan Özlem arkadasim beni bu cok anlamli ve özel ödüle layik görmüsler. Kendilerine buradan tekrar cok tesekkür ediyorum ve bu ödülü kendi sayfamda bu kadar gec yayinladigim icinde beni mazur görsünler, hosgörünüze siginiyorum arkadaslarim.

Kendim hakkinda 7 ilginc özellik valla hic birsey aklima gelmiyor desem yalan olmaz, yazacaklarimda cok siradan seyler olacagi icin ben en iyisi bu postu buradan bitiriyorum.

Bu ödülü de daha önce hic ödül almamis tüm arkadaslarima benden armagan olsun diyorum.

Sizlere ve ailenize cok güzel ve bol günesli bir hafta sonu tatili diliyorum.

Sevgilerimle

10 Kommentare:

Pembe Tatlar hat gesagt…

Canım merhaba...

Tebrik ediyorum...

Selma - DUSBAHCESI hat gesagt…

ODulun hayirli olsun!

Birsel ve İrem hat gesagt…

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun, ödülünüz için de tebrikler. Diğer konu için canınızı sıkmaya değmez. Sözüm emek harcayan samimi blogculara değil ama sadece bizleri huzursuz etmek, kötü yorum bırakmak amacıyla blog açan hasta insanların olduğunu duydum. Bu tür olayların bizi etkilemesine izin vermemeliyiz. Sevgiler.

Serap'la turuncu lezzetler hat gesagt…

Öncelikle geçmiş olsun canım bu sene bu grip geçmek bilmiyor herkes aynı durumda bende dahil:)
Ödülün içinde tebrikler..Diğer konuyuda fazla kafana takıyorsun bence....öpüyorum iyi hafta sonları

Unknown hat gesagt…

Hevser'cim ödülün için tebrik ederim canım.Öncelikle sayfama bıraktığın güzel yorum için teşekkür ederim.Ama
tör peçeteliklerimi beğenmene çok sevindim kocaman öpüyorum...

Baharcicegi hat gesagt…

canim ödülün hayirli olsun tebrik ederim
cok gecmis olsun bahar gelmeyince hastaliklarda bitmiyor burdada mide bagirsak gribi yaygin
sicacik bahar havasinda bir hafta sonu dilerim

keskinli hat gesagt…

canim yorumun icin tesekkür ederim ben buara yogunluktan pek dönemedim kusura bakma ama sükür rabbime her sey yolunda

canim cok cok gecmis olsun bu ara bizim evde de mide bagirsak giribi dolasiyor allah acil sifalar versin cümlemize

diger konuyada canini SIKMA bende arkadas listem icin yeni blog actim önce ekleyip sonra silenleri hep eledim bos ver sevgiler...

Unknown hat gesagt…

Canim arkadasim benim, evvela cok gecmis olsun diyorum... Umarim simdi iyisinizdir.... Anlattigin konuyu da fazla takma bence,,, Belki de o sahis farkinda degildir... Bir ara sablin degisikligi yapmistim... O dönemde benimde bir sürü koymayi unuttugum arkadaslarim olmustu,,, Hatta hala bazen "aaa, ben bunu da unutmsum" gibilerinden arkadaslara rastliyorum.... Belki o kisi de öyle olmustur diyelim ha... Ne dersin... Bu arada florentin yapimi cok kolay ve en fazla 20 dakikasini aliyor kisinin... Tavsiye ederim,... Son olarak ödülünü kutluyor, seni kocaman öpüyorum... Sevgilerimle,

kalpkurabiye hat gesagt…

tebrik ederimm canımm hayırlı olsun ödülünn daha güzellerine layıksın kesinliklee:))

lezzettabağı hat gesagt…

Öncelikle Elda'nın annesini böyle basit şeyler üzmemeli bece.. bende de oldu eğer geri çekilmek istemişse yollar çatal çatal derim..kişiyi biliyorsun sende ona göre davranırsın olur biter. Biz biurada bildiklerimizi birbirimizle paylaşan ve bundan mutluluk duyan insanlarız. Hep daha iyilere koşmak kendimizi geliştirmek ve bu arada da güzel dostluklar kurmak hedefimiz.. gerisi hiç önemli değil..Zaten zamanla göreceksin böyleleri elek altına geçemezler bir yerde takılır kalırlar.. Sevgiler benim şimdi işim var daha yazdıklarını okuyacağım.. öptüm..

Related Posts with Thumbnails

Hakkimda

Mein Bild
Merhaba! Cocuklugumdan beri baska insanlarin tencerelerinde neler piser veya buzdolablarinda neler neler var diye merak etmisimdir. Yakin oldugum insanlarin iste bu yerlerini de cekinmeden karistirmisimdir. Simdi ben büyüdüm, fakat meragim yine devam ediyor, bu yönümle de yine bir yanim cocuk kalmis sanirim. Simdi bu meraktan yola cikarak bende kendi mutfagimda sevdiklerim icin hazirladiklarimi kendi penceremden sizlere göstermeye calisacagim ve bu yolda hep birlikte ilerlemeye devam edecegim.

Benim Ayciceklerim

Benim Ayciceklerim

Follower

BLOG MANSET

Kategorilerim

Meine Blog-Liste