Dienstag, 18. März 2008

Birazda kolbasti ile eglenelim!!!







Selam arkadaslar,
su son günlerde hic iyi degilim, hasta filan degilim ama biraz keyifsiz durumlar vardi bizim evin icinde. Son is yogunluguyla birlikte kendime cok yüklendim, bu haftadan itibaren Elda'nin iki haftalik bir okul tatili söz konusu, malum Almanya'da Paskalya tatili kapida, burada Cuma günü resmi tatil olacak Pazartesi'ne kadar.

Bu yogunluk yetmezmis gibi birde Pazartesi günü arabamizla bir sorun yasadik, normal bir muayene esnasinda daha büyük bir masraf cikti karsimiza, neyse yeni parcayi siparis ettik yarindan itibaren insallah arabamiz yine bizlerle olur. Arabasiz inanin birde alisik olunca hic olmuyor, sagolsun babam kendi arabasini bize tayin etti ve sabah saat 5'te ilk önce babami, daha sonrada esimi is yerine birakiyorum ve daha sonra da kendim ise gidiyorum. Yani bu hafta sanki serviscilik yapiyorum, öglen de tekrar yine babami isten aliyorum, daha sonra esimi vs. Bunlar beni cok yordu, eve gelince de yorgunluktan bir lokma birseyler yiyip biraz uyumaya bakiyorum, yoksa benim bünye götürmüyor, bu kadar erkenden kalkipta yollara düsmeye, kendi isim ofiste calisiyorum, tüm gün oturuyoruz ama yine de bilgisayarin basinda bir sürü dosyalarla, evraklarla kafa yoruyor insan, esim bana hep takilir sen nasil yorulursun diye, tüm gün oturuyorsun is yerinde diye, ama bu yorgunlugu tabii ki o bedensel bir is yaptigi icin anlayamaz.

Son günlerde bizim evde tam bir "kolbasti, hoptek" cilginligi yasaniyor, birde sizlerle paylasmak istedim. Tesadüf eseri tam olarak nasil oldu hatirlamiyorum ama bu videolari izledikce insanin izleyesi geliyor, bunlanda kalmiyorsunuz yerinizde duramayip kendiniz de oynamak istiyorsunuz. Moral bozuklugumu en iyi ilaci diyebilirim kizimin yaninda su günlerde. Kizimda anneannesiyle kaliyor Persembe'ye kadar, sonra bizlerde evdeyiz hep beraberiz insallah. Ikinci videoda dikkat edin bira ara gencler sanki Moonwalk yapiyorlar, yani o kadar ayaklari yerden kesiliyor, enerjilerine hayran kalmamak elde degil.

Aranizdaki Trabzonlu arkadaslarim eminim bu oyunu biliyorlardir, batidan doguya kadar bircok insanin begenisini kazanmis ve Trabzon'un Faroz semtinden cikma bir oyunmus, dedigim gibi ben daha yeni kesfettim bir Karadenizli olarak benimde kanimi kaynatti bile ve cok hosuma gitti.

Elda'da bu cilginligin icinde diyebilirim, karsilikli kizimla döktürüyoruz günde birkac defa, inanin sizlerde yapin bana cok iyi geldi cünkü!

Benim kizim bu oyunu biraz daha iyi ögrenince insallah bende bir video yayinlarim bu konuda, eger Elda kabul ederse tabii ki.

Güzel arkadaslarim, simdilik benden bu kadar, umarim sizlerin de yüzlerine bu iki videolarla bir gülümseme meydana gelmistir ve sizleride benim kadar eglendirmistir.

Hoscakalin....

28 Kommentare:

hdidem95 hat gesagt…

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..

Nilgün hat gesagt…

Kevsercigim hayirli kandiller canim..Seni cok iyi anliyabiliyorum kolay gecmemis canim haftan..Insallah cuma itibaren bir kac gün dinlenmeye firsatin olur..Iyi geceler


SEVGILER

!!! ♥ Hasretli Lezzetler ♥ !!! hat gesagt…

hayirli kandiller canim...

baya yogun bir hafta gecirmissin:( insallah en kiza zamanda eski düzeninize kavusursunuz canim.

vallah ben seni cok iyi anliyorum,
evet bende bendensel yorulmasamda isyerimde ,ama bazenleri beynim sisyor resmen :))))

canim kocaman sicacik sevgilerimle ...

öpüldün ...

Feyza Fidan hat gesagt…

Kuzummmmm, bacım hayırlı kandiller sana...
Canım benim, hiç bişilere sıkılma sakın, oluyor böyle sıkıntılar arada sırada, sağlığın sıhhatin yerinde olsun gerisi önemli değil..
Bu oyunu merak ettim, ama sayfanda bişi açılmadı..Birazdan bir daha sayfana geri döneceğim, belki görebilirim.. Eldoşu ve seni kocaman öptüm canım benim...

tadınadoyamadım-dilek hat gesagt…

Kevserrrr
noluyooo sana:) bahardan heralde

Allah sağlık sıhhat versin herşey yoluna girer,sen takma pek kafana emi

Canım oyunu görmek nasip olmadı kevserim:)
mevlid kandilin mübarek olsun
kurtuluşumuza vesile olsun inş.
sevgiyle kal

Anonym hat gesagt…

Canim kandilin mübarek olsun.Insallah bu yorucu günleri hayirlisiyle atlatirsin,öpüyorum canim.

Yaren hat gesagt…

:)))))))))))))))) Kevsercim cok hosuma gitti,sizleride evde böyle dans eder hayal edince cok hosuma gitti.Kevsrecim biz bu danstan hergün yarim saatcik yapsak tig gibi kaliriz:)))Ama cok hos ,benimde hosuma gitti,ama simdi ben bu dans evde yapsam ,altaki komsu ne der bilemem artik:)KAndilin kutlu olsun,tüm güzel dualarimiz kabul olsun insal. Diyer tarafta elbette cok yorulursun,her seyi sen sirtlamisin.Kendine dikkat et Kevsercim,sen kendine dikkat etmessen,kimse sana etmez.Saglik önce gelir.Tüm yorgun günlerin faturasi birikim halde dönmesin Allah korusun.Ben o tecrübeyi yasadigim icin söylüyorum.Bosveeer haydi kendini dansa birak hoba hobaaa :)))))Dansa devam et Kevserim;)Sevgilerimi biraktim arkadasimm benimmm,öptüm.

Hatice hat gesagt…

Kevser'ciğim Allah kolaylık versin, en kısa zamanda tüm zorlukları atlatman dileğiyle... mevlid kandilin mübarek olsun...
sevgiler...

emineninemekleri hat gesagt…

yusuf-un kuyuda,musa-nın nur dağında yakup-un göz yaşlarında HZ MUHAMMEDİN hıra dağında yaptığı tüm dualar size rehber olsun..hayırlı kandiller

Gönülünce Lezzetler hat gesagt…

Allah'ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Kandiliniz mübarek olsun.

Anonym hat gesagt…

Hayırlı Kandiller Kevserciğim...

Gönül hat gesagt…

kevserim canım benim aynne bende arabama bişi olupta ayrı kalırsam kolum kanadım kırılıyor sanki gerçekten alışan için çok zor...canım benim kandiliniz mübarek olsun...sevgilerimle öpüyorum...haaaaa sarıyer beşiktaş hattınamı bakıyordun :)))) serviscim benim aç bi orhandanda kaset ahahahahahahhaha....

Damak Tadı hat gesagt…

Kevser'ciğim,
Faroz kesmesi derler bizde bu oyunun adına..Kolbastı ile oynanır..Aslında geçmişi ise çok komiktir..Artık bir idol halin egelmiştir..TV lerde çıkmıştır ve halende ara ara çıkar.Korsanları olmakla beraber menşei Faroz/Trabzon'dur.Halis Farozluyum ben ve ora doğumluyum üstelik...))
Çok hoşuma gitti..Kadınlarda oynarlar ve harika olur..))

Senin ailenin Mübarek Mevlid kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

Sevgiler..


Kocaman sevgilerle..

Damak Tadı hat gesagt…

Kevser'ciğim,
Faroz kesmesi derler bizde bu oyunun adına..Kolbastı ile oynanır..Aslında geçmişi ise çok komiktir..Artık bir idol halin egelmiştir..TV lerde çıkmıştır ve halende ara ara çıkar.Korsanları olmakla beraber menşei Faroz/Trabzon'dur.Halis Farozluyum ben ve ora doğumluyum üstelik...))
Çok hoşuma gitti..Kadınlarda oynarlar ve harika olur..))

Senin ailenin Mübarek Mevlid kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

Sevgiler..


Kocaman sevgilerle..
Not:Sayfanda açılan bir şey yok cnım..Linkini yazarsan sevinirim..

Anonym hat gesagt…

selamlar kevsercigim nasilsin?

insaALLAH iyisindir...

mevlid kandilin mübarek olsun,

sana ve ailene hayirli kandiller dilerim...

ayrica senin sayfan bende az kaymis gibi görünüyor ve yazilar artik okunmuyor, yazi rengi baya koyuya gecmis, tek bende mi böyle bilmiyorum...

ama simdi sayfayi acinca düzelmedi hala haberin olsun,

hadi hayirli günler canim

peynir hösmelimi hat gesagt…

Kevsercim ben bu oyuna bayiliyorum.Gecen cumartesi daha döktüm kurtlarimi.Gencler harika oynuyorlar.
Kandilinide kutlarim canim.

made in funda hat gesagt…

Bugün Peygamber efendimizin doğduğu gündür. Peygamber efendimiz yılında rebiül evvel ayının gecesi doğmuştur. Her yıl bu günde müslümanlar peygamberimizin dünyaya gelişini dualarla anarlar. Bu gece eller semaya kalkar, yürekler yaratana onun için açılır. Kandiliniz mübarek olsun.

meleginmarifetleri hat gesagt…

Hayırlı kandiller dilerim hoşçakal canım...

aslı varmış, aslı yokmuş hat gesagt…

Kandilin mübarek olsun canım.Sevgiler....

Anonym hat gesagt…

Kevser'cim kolay gelsin canım.Olur bazen böyle zorluklar aksilikler geçer hepsi. Takma. Geçmiş kandilin mubarek olsun. sevgiler canım..

pelince hat gesagt…

Kevser canım ,hepimize oluyor anlattıkların.Yoğunluk içinde geçmiş haftan..Hafta sonu iyice uyu ve dinlen...
Oyunu bende göremiyorum ne yazık ki...

Kendine iyi bak..

SEvgiler

NiNo hat gesagt…

ay bayildimmmmmmmmmmmmmmmm harika

Ilker Erdem hat gesagt…

Sevgili Kevsercigim bende bu kolbastiyi yeni kesfettim ve acayip hosuma gitti. Insan yerinde duramiyor. Ben daha denemedim simdilik izlemekle yetiniyorum. Sevgiler

Anonym hat gesagt…

10 nisan 2008 tarihine kadar engüzel pasta yarismamız var katılırmısınız.ayrıntı http://birdemliksohbet.blogspot.com tüm blog ark. Davetlidir. hayırlı cumalar

Seçil Durmazer hat gesagt…

merhaba canım
senin pencerenden herşey muhteşem görünüyor.tarifler süper.ellerine sağlık..görüşmek dileğiyle...

serapin mutfaginda pisenler hat gesagt…

:))))Cok güzel videolar insani gercekten oynatir bunlar.Daha denemedim oynamayi ama izledikce oda olur:))
biran önce dinlenmeni temenni ediyorum sana kolayliklar diliyorum.
sevgilerimle.

!!! ♥ Hasretli Lezzetler ♥ !!! hat gesagt…

:))) sen bende bende sendeyim :)) videolarini izlerken, yorumunu aldim :)) tsk ler canim ...

iyi geceler ..

DANIEL EFE'nin annesi Nagehan hat gesagt…

Kolbastilari kac defadir izliyorum. Cok hosuma gitti, meger benim tahmin ettigimle alakasi yokmus. Baglantili videolari da izleyince anladim ki bu basli basina bir dansmis. Ama break dance gibi. Nasil yapiyorlar :) Helal olsun.

Related Posts with Thumbnails

Hakkimda

Mein Bild
Merhaba! Cocuklugumdan beri baska insanlarin tencerelerinde neler piser veya buzdolablarinda neler neler var diye merak etmisimdir. Yakin oldugum insanlarin iste bu yerlerini de cekinmeden karistirmisimdir. Simdi ben büyüdüm, fakat meragim yine devam ediyor, bu yönümle de yine bir yanim cocuk kalmis sanirim. Simdi bu meraktan yola cikarak bende kendi mutfagimda sevdiklerim icin hazirladiklarimi kendi penceremden sizlere göstermeye calisacagim ve bu yolda hep birlikte ilerlemeye devam edecegim.

Benim Ayciceklerim

Benim Ayciceklerim

Follower

BLOG MANSET

Kategorilerim

Meine Blog-Liste